פיצה בגין - פיצה בקרית שמונה
call

סוף סוף בשורות טובות: תזונאים ומומחי דיאטה קובעים: פיצה אינה Fast Food

ענף המזון המהיר זוכה לפופולריות רבה, בישראל ובעולם כולו, בזכות תכנון וייצור של מזון מהיר הכנה, טעים בזכות היותו עשיר במלחים, סוכרים, פחמימות ושומנים, זול בעיקרו ונגיש. על מנת לענות על הצורך במהירות ההכנה וההגשה ללקוח נדרשות מסעדות המזון המהיר לטכניקות בישול מהירות, בעיקרן טיגון וצליה מהירה, כמו גם שימוש במוצרים מעובדים מוכנים מראש לשלב […]

קרא עוד

יוצאים מהקופסא- התוספות והשילובים שחייבים לנסות על הפיצה

פיצה היא בין המאכלים הפופולריים בישראל, זמינה ונגישה, נמכרת במחיר שווה לכל נפש ומתאימה לסגירת פינה כארוחת ערב מהירה וטעימה ללא מאמץ, וככיבוד שחותם מסיבות, עם הגעת שליח שעורם מגשים ריחניים לשמחת האורחים. בסיסה של הפיצה הוא בצק אפוי, מעליו רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה איכותית, והמהדרין יקפידו גם על פיזור שוויוני של זיתים ירוקים וחמצמצים.. […]

קרא עוד

הארוחה הרשמית שחותמת ימי הולדת בישראל- פיצה

תכנון של יום הולדת לילדים מצריך השקעה מרובה, בבחירת מקום מתאים לאירוח עשרות זאטוטים (או גרוע מזה- מתבגרים), שילוב של הפעלה מותאמת גיל או תוכן אחר, כיבוד ונשנושים, עוגה מעוצבת לאינסטגרם ולרשתות החברתיות האחרות, וכמובן ארוחת ערב שתסגור סופית את האירוע ותחזיר להורים ילדים שבעים ומרוצים. ניכר כי ההעדפה הרווחת בישראל, הן באירועים לילדים הצעירים […]

קרא עוד

קיצור תולדות הפיצה

ישראלים שמטיילים לראשונה בחייהם באיטליה, ומגיעים לכפרים והשווקים המקומיים והפחות תיירותיים, יופתעו לגלות כי הפיצה האיטלקית המקורית היא למעשה חתיכת בצק לבן ועבה כחלת השבת, מרוח בשכבה נדיבה של רסק עגבניות, ועליו מונחים במשורה ולא בנדיבות מספר פתיתי גבינת מוצרלה משובחת. כמו מאכלים מסורתיים רבים, גם הפיצה נולדה כמאכל של עניים, כאשר הורים ממעמד הפועלים […]

קרא עוד

הרגלי אכילת פיצה בישראל

אחד המאכלים היותר נפוצים במחוזותינו, הוא ללא ספק פיצה חמה עם מגוון תוספות מדהימות אשר הופכות את הפיצה למושלמת ולא משנה מה השעה, לא משנה אם ביום או בלילה, תמיד יש מקום לפיצה בחיינו. קשה מאוד לדמיין מה היינו יכולים לעשות ללא הנוכחות של פיצה בימינו? הרי מדובר במאכל בין האהובים עלינו ביותר ולא משנה […]

קרא עוד